Tilbage

Mobilsite til ecco fei european championships

Mobilt stævneprogram til EM i spring og dressur i Herning

 

I 2013 var der EM i spring og dressur i Herning, og jeg fik opgaven at skulle lave en “mobilt stævneprogram”, der skulle supplere den trykte version.


Udgangspunktet var at sikre der var alle relevante informationer, resultater, program, etc. Derudover, udviklede vi nogle meget taktiske elementer.

 

Til stævnet, var der et stort område med en masse stande, og vi udviklede et system, der gjorde det muligt for alle standholdere, at uploade tilbud og produkter direkte til mobilsitet, via deres smartphone. På den måde, fik gæsterne muligheden for at se en masse gode tilbud og produkter, og kunne planlægge hvilke ting de skulle købe, når de kom over til alle standene. Det kunne de vælge at gøre mens de var til stævnet, eller sidde hjemmefra, og dermed forberede sig. De kunne føje produkter til favoritter, så de havde et nemt overblik.

 

Derudover, så implementerede vi en konkurrence med “instant win”. Vi vidste at der ville komme ca. 50-60.000 gæster, så vi opfordrede arrangørerne til at lave en konkurrence, og udnytte muligheden for at få en masse kvalificeret permissions. Gæsterne kunne tilmelde sig nyhedsbrev, og med det samme se om de vandt, hvilket fik mange til at deltage.

 

Hvis du sidder på din PC kan du scanne QR-koden med din mobil for at se mobilsitet - se billedet nedenunder. Hvis du sidder på din mobil kan du KLIKKE HER:

Målet var at skabe et taktisk mobilt stævneprogram, med fokus på salg og permissions.