Tilbage

Anbefalinger

Anne Meldgaard Ryhl
Anne Meldgaard Ryhl
Communications Coordinator at Frederiksberg Deanery
”Vicky er til dato den dygtigste grafiker, jeg har samarbejdet med. Hun besidder en stærk kunstnerisk og kreativ åre og er samtidig hurtigt opfattende og lydhør for behov og ønsker. Professionel og positiv men ikke bange for at sige sin mening. Vicky og jeg har samarbejdet både i kunde/leverandør relation og som kollegaer.”
Cristine Gliese Rasmussen
Cristine Gliese Rasmussen
Kommunikationschef, Alternativet
"Dem, der får Vicky er heldig! Ikke nok med hun er utrolig rar at dele kontor med, så er hun en dygtig og professionel grafiker. Leder du efter en grafiker, som både er velbevandret i det digitale landskab, samt det offline landskab, så er det Vicky, du skal have fat i. Hun er videne, utrolig visuel og kan hurtigt omdanne kunders ønsker til konkrete løsninger. Hun har en eminent evne til at researche sig frem til løsninger, og hurtigt komme med grafiske løsninger, der både går til det mobile medie, til web og ud i print. Hun har i den grad øje for de små detaljer, som i sidste ende omdannes til positive tal på bundlinjen, hvilket også betyder, at du får en medarbejder, der har et forretningsmæssigt blik for opgaverne. Hun er samtidig en enorm hjertevarm kvinde, som jeg kun kan anbefale til en kommende arbejdsplads. En sand gave, en dygtig grafiker og et dejligt menneske."
Janni Jaqué
Janni Jaqué
Marketing and Communication at TEC
”Empatisk, udviklingsorienteret (følger med i nyeste udvikling inden for sit felt og relaterede områder) og er engageret. Hun ved meget om nye muligheder der både hænger sammen med det grafiske område, marketing og kommunikation. Hun interesserer sig for udviklingen og opdaterer sin viden i fritiden. Det er der ikke mange der gør. Man kan mærke at hun brænder for de opgaver hun arbejder med. Både i forhold til den konkrete opgave, men hun prøver også at se det i et samlet, større perspektiv for kunden. Empatisk er fordi hun viser en ægte interesse for folk og prøver at være venlig og rummelig.”
Katrine Sparre Vestergaard
Katrine Sparre Vestergaard
Project Manager youneed:us
"Vicky er en dygtig grafiker og en fantastisk kollega. Hun har et godt grafisk øje, hvilket kommer til udtryk i alt hun laver uanset om det er et stort websiteprojekt eller mindre opgaver som fx billedmateriale til nyhedsbreve. Vicky tænker meget taktisk og hun har styr på de små grafiske detaljer, der sikrer de bedste konverteringer.  Som person er Vicky utrolig hjælpsom og imødekommende, hvilket gør hende til en rar kollega at have på kontoret. Hendes humor og skønne grin er med til at sprede glæde og godt humør. Jeg har haft stor glæde af at arbejde sammen med Vicky og jeg vil til enhver tid give hende mine bedste anbefalinger"
Pia Schønemann Svendsen
Pia Schønemann Svendsen
Art Director / Graphic Designer at Lokalavisen Frederiksberg
”Jeg har arbejdet sammen med Vicky Pedersen ad flere omgange på forskellige aviser igennem 16 år. Vi er begge grafikere og haft et meget tæt samarbejde alle gange. Vicky er en meget dygtig og kompetent grafiker, som altid yder sit ypperste for at levere opgaven på allerbedste vis. Derudover er Vicky meget visuel og kreativt tænkende, hvilket man tydeligt ser på hendes arbejde. Vicky går til opgaverne med stor entusiasme og leverer altid til tiden! Hun er pligtopfyldende og ansvarsbevidst og som kollega er hun guld værd! Hun forstår også i høj grad at arbejde i et team og knokler for helheden. Jeg har alle gange været utrolig glad for Vicky som kollega og ven og kan derfor give min uforbeholdne og varmeste anbefaling.”
Bo Mårtensson
Bo Mårtensson
Graphic Designer at Sjællandske Medier
"Fokuseret, engageret og dedikeret er de første ord jeg tænker på når det drejer sig om Vicky Pedersen, krydret med god humor og masser af arbejdsglæde! Når man samarbejder med Vicky, finder man hurtigt ud af hvor kreativ, iderig og hvilken utrolig evne hun har til at se muligheder og videreudvikle dem. Vicky er en ambitiøs person der forventer ligeså meget af sine kollegaer som man kan forvente af hende og derfor er hun i høj grad med til at løfte niveauet på den arbejdsplads der er så heldige at få fat i hende."